09.09.2022

Yrittäjän päivää juhlittiin liputtamalla – Pienet asiat on tärkeitä

Maanantaina 5.9.2022 nostettiin Äänekosken historiassa ensimmäistä kertaa Yrittäjien lippu salkoon Yrittäjän päivän kunniaksi. Päivää juhlittiin myös Business Äänekosken tiloissa, jossa järjestettiin juhlakahvitilaisuus. Paikalle saapui mukavasti paikallisia yrittäjiä eri aloilta. Tapahtuma oli ohjelmaltaan kevyt; maljan nosto yrittäjyydelle, kakkukahvit sekä pieni jaloittelu kaupungintalon eteen katsomaan salkoon nostettua lippua. Kaupunginjohtaja avasi tilaisuuden onnittelemalla yrittäjiä ja herättämällä keskustelua siitä, miten Äänekoskella tuetaan yrittäjyyttä ja kuinka yrittäjäystävällisyyttä voidaan edistää kaupungin toimesta. Lisäksi elinvoimajohtaja Sari Åkerlund muistutti siitä, kuinka ilmiömäisiä yrittäjät ovat ja kuinka he ovat tärkeä osa uuden kaupunkistrategian toteutumista.

Pienet asiat ovat tärkeitä yrittäjille

Liputus ja juhlakahvien järjestäminen ovat pieniä asioita, mutta osoittavat arvostusta yrittäjyyttä kohtaan. Tapahtuma sai huomiota myös isommilta yleisöiltä, kun eräs suomen kuuluisimmista kokeista Akseli Herlevi jakoi Instagramissa saamansa viestin seuraajilleen saatesanoin ”pienet asiat ovat tärkeitä”. Tilaisuuteen osallistuneen ja  Herleville viestin laittaneen yrittäjän teksti meni kokonaisuudessaan näin: Meille Äänekosken yrittäjille oli Yrittäjänpäivänä mukava tilaisuus kaupunginjohtajan johdolla. Oli juotavaa ja pientä purtavaa. Parasta oli kuitenkin kun pääsimme poseeraamaan salkoon vedetyn Yrittäjälipun alle tiiminä. Meillä Yrittäjäpäivä oli liputuspäivä kaupungintalon edessä, arvostan! Taas jaksaa painaa serviisissä ympäri Keski-Suomea.

Me Business Äänekoskella arvostamme tällaista palautetta ja teemme jatkossakin yhteistyötä yrittäjien kanssa. Meille jokainen päivä on Yrittäjän päivä, vaikka kerran kalenterivuodessa se nostetaan isommin esille.