Palvelut

Korona

Koronaviruksen leviäminen ja sen torjuminen vaikuttavat vahvasti kaikkien yritysten toimintaan.  Yritysneuvojat auttavat myös koronaepidemian vaikutuksiin liittyvissä kysymyksissä esim. rahoituksen haun, kuten kustannustuen osalta. Suomen yrittäjien sivuille on koottu yrityksesi avuksi kaikki, mitä sinun yrittäjänä tulee tietää koronasta.

Ilmaiset palvelumme yrityksille

Tarjoamme ilmaisia palveluita kaikenlaisille yrityksille ja yrittäjille. Ota meihin rohkeasti yhteyttä saadaksesi lisätietoa! Autamme teitä yrityksen perustamiseen ja rahoitukseen liittyvissä asioissa sekä yrityskaupoissa.

Aloittava yrittäjä

Aloittava yrittäjä! Meiltä saat kattavat ohjeet yritystoiminnan aloittamiseen veloituksetta.

Ennen yrityksen perustamista, ota meihin yhteyttä ja mietitään yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Toimiva yritys

Tarjoamme yrittäjille ja yrityksille maksutonta neuvontaa yrityksen kaikkiin elinkaaren vaiheisiin.

Palvelumme keskittyvät erityisesti investointeihin, kehittämiseen ja omistajanvaihdoksiin.

Sijoittumispalvelut

Tervetuloa Äänekoskelle! Äänekoski tarjoaa yrityksille innovatiivisen ja kansainvälisen teollisen toimintaympäristön.

Sijaitsemme keskellä Suomea hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Varaa aikasi meiltä!

Tavataan siellä, missä sinulle parhaiten sopii. Toimistomme sijaitsee Äänekoskella ja tapaaminen sujuu hyvin myös Teamsissa tai muilla etäyhteyksillä.

Aloittava yrittäjä

Oletko miettinyt yrityksen perustamista, mutta kaipaat apua ideasi kanssa? Me autamme sinua kehittämään ideaasi ja helpotamme siirtymistäsi yrittäjäksi.

Perustamisneuvonta

Yrityksen perustaja, tervetuloa tapaamiseen!  

Olitpa sitten perustamassa yritystä tai vasta pohtimassa yrittäjyyttä, meidän tehtävämme on antaa sinulle näkökulmia ja puolueetonta tietoa yritysideastasi. Keskustelut ovat luottamuksellisia.  

Henkilökohtaisen perustamisneuvontamme avulla perustetut yritykset selviävät tutkitusti paremmin yrittäjyyden alun kiemuroista. Yritysten perustamisneuvonta on maksuton palvelu.  

Hae starttirahaa

Ideanappi

Onko ideassani ideaa? 

Testaa ideasi Ideanapilla. Saat yritysneuvojalta palautteen mihin suuntaan edetä. 

Testaa ideasi

Perustamisopas

Perustamisopas apuna yrityksen perustamisessa

Perustamisoppaasta voit lukea muun muassa

  • millainen liiketoimintasuunnitelma sinulla tulisi olla
  • mistä voit saada rahoitusta yrityksellesi
  • ja miten yrityksen rekisteröinti tapahtuu.
Lataa opas täältä

LTS-työkalu

Uusyrityskeskusten suunnitelma-työkalu sisältää kyselymuotoisen liiketoimintasuunnitelman, aloittavan yrittäjän muistilistan sekä linkit kannattavuuslaskelmiin.

Toimiva yritys

Onko sinulla jo olemassa oleva yritys, mutta kaipaisit ideoita liiketoiminnan kehittämiseen tai vaikka rahoituskuvioihin? Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin etsitään juuri sinulle sopivat ratkaisut.

Rahoitusneuvonta

Tunnemme eri rahoitusvaihtoehdot yrityksille (mm. Ely, Finnvera, Leader). Jokaisella rahoittajalla on omat vaatimukset ja reunaehdot rahoituksen myöntämiselle, yritysneuvojien asiantuntemusta on tuntea ja tietää nämä. Usein käytetään rinnakkain ja peräkkäin eri rahoitusta. Tiedämme, mikä on mahdollista ja mikä ei. Yritysneuvojat käyvät kanssasi läpi yrityksesi rahoitustarpeet sekä auttavat alustavan rahoitussuunnitelman laadinnassa.  

Neuvomme yrityksiä mm. seuraavissa rahoitustilanteissa:  

  • yrityskauppa  
  • omistajanvaihdos  
  • investoinnit  
  • kehittämishankkeet  
  • käyttöpääoma  
Varaa aikasi

Omistajanvaihdos

Omistajanvaihdosneuvonta auttaa jatkajien löytämisessä, opastamalla yrittäjäksi aikovia toimivan yrityksen ostamiseen, vaihtoehtona uuden yrityksen perustamiselle.  

Yrityskauppa on hyvä vaihtoehto myös yritystoiminnan laajentamiseen nopeammin. Voit ottaa yhteyttä, kun yritystoiminnasta luopuminen tai laajentuminen yritysoston kautta on ajankohtaista. Annamme tarvittaessa vinkkejä toiminnan saattamisessa myyntikuntoon ja kartoitamme yhdessä, mistä ja miten yrityksellesi voisi löytyä jatkaja tai ostettavaa. Ohjaamme sinut myös tarvittaessa sopivalle asiantuntijalle jatkotoimenpiteitä varten. 

Jos olet uusi yrittäjä ja harkitset yritystoiminnan ostamista, tuemme sinua yrityskaupan jälkeen yrityksen alkutaipaleella. 

Varaa aikasi

Yrityskummit

Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan maksuttomasti Suomessa toimivien mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi. 

Yrityskummit tarjoavat vertaistukea, uusia näkökulmia ja mentorointia. Yrityskummilta saat käyttöösi hänen kokemuksensa ja asiantuntemuksensa. Hän toimii  keskustelukumppaninasi tarjoten sinulle ohjausta ja tukea päätöksenteossasi. Keskustelusi yrityskummin kanssa ovat luottamuksellisia ja ne etenevät omien tarpeidesi ja edellytyksesi mukaisesti. Yrittäjänä saat tukea yrityksesi tarjoamien mahdollisuuksien hahmottamisessa. Yhdessä yrityskummin kanssa käyt läpi yrityksesi toimintavaihtoehdot ja asetat kehitystavoitteet. Yrityskummi on tukenasi, kun punnitset keinoja asettamiesi tavoitteiden saavuttamiseksi, suunnitelmien toteuttamisessa ja saavutettujen tulosten seurannassa. 

Tee hakemus

Yritystulkki

Yritystulkista löydät yrittämisen perustiedon ja yleisimmin tarvittavat lomakkeet yhdestä palvelusta. 

Tutustu yritystulkkiin

Kasvun silta

Haluatko muuttaa tuotteilla ja palveluillasi toimialasi markkinoita? Mietitkö, miten yrityksesi voi kasvaa ja kehittää liiketoimintaansa suunnitelmallisesti ja vastuullisesti? Haluatko sparrausta oman yrityksesi tulevaisuuden kirkastamiseen?

Sijoittumispalvelut

Yrityshakemisto

Yrityshakemiston avulla voit etsiä mahdollisia kumppaneita yrityksellesi ja tutustua alueella toimiviin muihin yrityksiin. 

Tutustu alueen toimijoihin

Tontit ja toimitilat

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, Nelostien kupeessa ja vesistöjen syleilyssä. Keskeisellä paikalla sijaitseva biotalouden edelläkävijäkaupunki tarjoaa loistavat mahdollisuudet sijoittua ja menestyä.

Moottoritieosuuksien valmistuminen sekä sähköistetty junarata Jyväskylän ja Äänekosken välillä sujuvoittavat liikennöintiä ja logistiikkaa sekä parantavat saavutettavuutta. Yritystoimintaan kaupungista löytyy tontti- ja tilaratkaisuja helposti.

Tutustu alueen tontteihin ja toimitiloihin

Heräsikö kiinnostuksesi?

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja jutellaan lisää!

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.