11.11.2022

Pyöreitä täyttävät yritykset kokoontuivat yhteen – Tästä on tehtävä perinne

Ensimmäistä kertaa järjestetyt juhlat pyöreitä vuosia täyttäville yrityksille keräsi paikalle mukavasti paikallisia yrittäjiä.  Eri aloilla vuosikymmeniä toimineet yritykset saivat arvoisensa juhlat. Kino Hirven tiloissa järjestetyn tapahtuman kruunasivat Chef Tommin loihtimat herkut sekä yllätyselokuva. Lue alta lisää tapahtumasta!

Chef Tommi oli loihtinut tapahtumaan suussa sulavia herkkuja.

Äänekosken kaupunki on pyrkinyt muistamaan pyöreitä täyttävien yritysten merkkipäiviä. Yritysten muistamiselle ei ole ollut vakiintunutta käytäntöä, jonka vuoksi osa yrityksistä on saattanut jäädä huomioimatta. Business Äänekoski brändiuudistuksen myötä haluttiin uudistaa myös käytänteet ja palvelut sekä muovata ne paikkakunnalle sopiviksi. Yritykset ovat toivoneet meiltä enemmän verkostoitumista tukevia tapahtumia. Niinpä päätimme kutsua koolle kaikki pyöreitä vuosia vuoden 2022 aikana täyttävät yritykset ja suunnittelimme kepeän ohjelman illalle. Illan tarkoituksena oli kunnioittaa paikallisten yritysten pitkää ikää tarjoamalla puitteet viihtyisään illanviettoon yrittäjäkollegoiden kanssa.

Tapahtumassa nostettiin alkoholittomat maljat yrittäjyyden kunniaksi.

Paikalle kokoontui kattava joukko eri alojen edustajia ja vanhimman yrityksen edustajat juhlivat yrityksen 60-vuotista taivalta. Illan aikana vaihdettiin kuulumisia ja muisteltiin menneitä kokemuksia yritysvuosilta. Vuosien varrelle on mahtunut onnistumisia ja suuria muutoksia.

Juhlissa nautittiin pientä purtavaa ennen elokuvaa ja popparit kuuluivat osaksi elokuvaelämystä.

Puitteet tapahtumalle löytyivät Kino Hirvestä, jonne oli mukava mennä loppusyksyn pimeää ja kosteaa säätä pakoon. Illan ohjelma oli kevyt, mutta maittava. Chef Tommin loihtimat purtavat ennen elokuvaa ja kaupungin edustajien lyhyet puheet käynnistivät illan. Pienen rupattelun jälkeen siirryttiin Kino Hirven elokuvasaliin katsomaan uusi kotimainen elokuva Kulkuset, kulkuset, joka aiheutti yleisössä spontaaneja naurun purskahduksia. Mukavan illan päätteeksi jokainen vieras sai mukaansa ruusun kotiin vietäväksi.

Pöydät notkuivat herkkuja.

-Suuret onnittelut vielä kaikille kymppivuotisille yrityksille. Palautteen perusteella tehdään perinne tästä tavasta muistaa yrityksiä. Oli aivan loistava ilta ja seuraavalle kerralle pitää varata enemmän aikaa jutustelulle, iloitsee elinvoimajohtaja Sari Åkerlund.

Business Äänekosken väki onnittelee lämpimästi pyöreitä vuosia täyttäneitä yrityksiä ja kiittää tilaisuuteen osallistuneita! Kiitämme myös Kino Hirveä ja Chef Tommia onnistuneesta tilaisuudesta.