30.10.2020

Live stream- ja virtuaalitapahtumat Äänehubin ja Digilabin järjestämänä

Kasvun Silta -tapahtuma järjestettiin Äänekosken omassa yhteisöllisessä työtilassa Äänehubilla 28.10-29.10.2020. Äänekosken Kasvun Sillalla järjestettyjä live stream tapahtumia on katsottu jo lähes 4000 kertaa. Äänehubin yhteisömanageri Ulla Aaltonen iloitsee tapahtumaan osallistuneiden määrää.

-Emme uskaltaneet edes toivoa että näin moni löytää tapahtumamme, mutta yhteistyö Poken (Pohjoisen Keski-Suomen Ammattikoulun) Digilabin kanssa on osoittanut että tilanteesta huolimatta kiinnostus itsensä ja yritysten kehittämiseen on kova.

Äänehubin co-working tiloissa kuka tahansa voi järjestää kokouksia, livestream tapahtumia ja virtuaalisia tapahtumia. Yhteistyötä tehdään samassa talossa sijaitsevan Digilabin kanssa. Tapahtumien järjestämistä ja Äänehubin kokoustilojen varaamista kannattaa tiedustella suoraan Ulla Aaltoselta hello@aanehub.fi tai aanehub.fi sivulta.

Äänehub on keskellä Suomea ja helposti saavutettavissa nelostieltä. Työtilat hubilla ovat modernit ja ergonomiset, lisäksi tarjolla ovat erinomaiset nettiyhteydet ja kaikki mitä toimistossa työskentelevä tarvitsee.

Tervetuloa inspiroivaan etätyöpaikkaan hubiin, Piilolantie 17, 44100 Äänekoski.