07.12.2020

Heavy Center avautuu joulukuussa 2020 Äänekosken Hirvaskankaalle

Toimitusjohtaja Ville Vaissin tavoite on tarjota asiakkaille täyden palvelun pysähdys. Kuva: Heavy Center

Äänekosken Hirvaskankaan alue kasvaa nyt aivan uudenlaisella palvelukokonaisuudella Heavy Centerin modernilla raskaan kaluston korjaus ja huoltopisteellä. Heavy Center on täyden palvelun korjaamo, josta asiakas saa kaiken tarvitsemansa yhdellä pysähdyksellä. Sijoittumispaikkana Hirvaskangas on optimaalinen, se sijaitsee Nelostien ja 69-tien risteyksessä lähes kaikkien Suomen tärkeimpien kuljetusreittien varrella. Hirvaskankaalle on matkaa Helsingistä 3,5 tuntia ja Oulusta 3,5 tuntia.

Uuden palvelukokonaisuuden sijoittuminen Hirvaskankaan alueelle lisää yritysten toimintamahdollisuuksia Äänekoskella. Vuoden sisällä alueelle on valmistunut Meconetin uudet toimitilat ja Wega suunnittelee alueelle raskaan liikenteen LNG ja biopolttoaineiden tankkausasemaa. Jyväskylän ja Äänekosken välisen Valtatie 4 parantaminen valmistuu liikenteen täyteen käyttöön vuoteen 2022 mennessä (Väylävirasto). ”Teollisuuden investoinnit Äänekoskella lisäävät kuljetusten määrää. Niinpä Heavy Center avautuukin juuri oikeaan aikaan tarjoamaan palveluita tälle kasvavalle kuljetusliikenteelle.” – toteaa Äänekosken vs. elnvoimajohtaja Markku Rautiainen.

Hirvaskankaalle avattavassa toimipisteessä sijaitsee muun muassa DAF-kuorma-autojen merkkiedustus sekä täyden palvelun katsastuspalvelut, jotka toteutetaan yhteistyössä Hirvaskankaan autokatsastus Oy:n kanssa. Lisäksi Heavy Center tuottaa laadukkaat tukipalvelut, joita ovat muun muassa pesulinjasto, rengaspalvelut ja henkilöautohuollon.

Asiakkaille on varattu neljä kappaletta lepotiloja, joissa on mahdollisuus levätä tai virkistäytyä tarpeen mukaan. Tiloissa on muun muassa sauna, suihkut ja kuntosali. Lisäksi tilojen välittömässä läheisyydessä sijaitsee kaksi täyden palvelun huoltoasemaa.

Toimitusjohtaja Ville Vaissin mukaan – Heavy Centerin tavoitteena on että asiakas jatkaa matkaansa tyytyväisenä ja hyvin levänneenä.

Tutustu Heavy Centeriin Facebookissa ja Instgramissa

 

Heavy Center sijaitsee Hirvaskankaan kehittyvän keskuksen välittömässä yhteydessä. Kuva: heavycenter.fi