11.05.2020

Visit Äänekoski kokoaa yhteen Äänekosken matkailutoimijat ja palvelut

Visit Äänekoski on Äänekosken matkailukohteen markkinointi ja kehitysorganisaatio, joka toimii Äänekosken kaupungin alaisuudessa. Visit Äänekoski on voittoa tavoittelematon alueorganisaatio, joka kehittää matkailuyrittäjien toimintaympäristöä ja osaamisedellytyksiä. Jokainen Äänekoskella toimiva yritys on tasa-arvoisesti mukana kehitystoimissa.

Visit Äänekoski markkinoi ja tarjoaa tietoa kaupungista, nähtävyyksistä, tapahtumista ja muista matkailupalveluista matkailijoille ja asukkaille. Tavoitteena on vahvistaa Äänekosken vetovoimaa, elinkeinoelämää, vahvistaa alueelle suuntautuvaa matkailua ja matkailuelinkeinon kehittymistä.

Matkailumarkkinointi

Matkailun alueellisena markkinointiorganisaationa Visit Äänekoski vastaa alueen yhteismarkkinoinnin koordinoinnista ja toteutuksesta, Visit Äänekosken digitaalisten kanavien sisällöntuotannosta ja kehittämisestä, painotuotteista, kampanjoista, messuista sekä mediasuhteista.

Yleis- ja imagomarkkinoinnin lisäksi Visit Äänekoski toteuttaa #hiddenaanekoski -kaupunkimarkkinointikampanjaa, joka on vapaaehtoisten lähettiläiden toteuttamaa markkinointia eri sosiaalisen median kanavissa. Kampanjan johtotähtenä ovat Äänekosken alueen luontokohteet ja retkeilypaikat, mutta kampanjassa esitellään myös laajasti tapahtumia, kulttuuria sekä paikallisia yrityksiä.

#hiddenaanekoski -kampanjan keskeiset tavoitteet:

1. Kuntalaisten osallistaminen positiiviseen viestintään omasta kunnasta

2. Kaupungin matkailukohteiden, palveluiden ja paikallisten yritysten tunnettuuden parantaminen

3. Kampanjan ja kaupungin sosiaalisen median kanavien tunnettuuden paraneminen ja kävijämäärien lisääminen.

 

Verkkonäkyvyys

visitaanekoski.fi-verkkoportaali on kaikille Äänekosken alueella toimiville yrityksille maksuton alusta, johon voidaan tuoda tuotteet ja palvelut.

Matkailutoimijan yhteystiedot: matkailutoimijan edustaman teeman alle. Sivustomme teemoja ovat Näe & Koe, Syö, Majoitu, Tapahtumat, Ryhmänä Äänekoskelle sekä Info.

 

Sosiaalisen median kanavat

Facebook: Visit Äänekoski

Facebooksivulla julkaisemme artikkeleita ja blogitekstejä, joita tuottavat #hiddenaanekoski lähettiläät, matkailuyritykset itse, vierailijat sekä matkailuassistentti. Julkaisuja tehdään lähes päivittäin. Mikäli haluat antaa vinkin omasta tapahtumastasi tai toiminnastasi, joka halua sivullemme, ota meihin yhteyttä matkailu@aanekoski.fi

Instagram: @visit_aanekoski

Visit Äänekosken Instagram-tilille voidaan päivittää ja repostata Jyväskylän seudun matkailuun liittyvää kuvamateriaalia. Käyttämällä hashtagia #visitäänekoski #visitaanekoski sekä #hiddenaanekoski annat meille luvan repostata kuvasi.

 

Tapahtumakalenteri

Äänekosken tapahtumakalenteri on synkronoitu aanekoski.fi, visitaanekoski.fi, pankkari.fi nettisivuille sekä Äänekosken omaan applikaatioon. Tapahtumilla on siis laaja näkyvyys eri medioissa ja sen vuoksi tapahtumasi kannattaa aina ilmoittaa tapahtumakalenteriin.

Tapahtumakalenteriin saa ilmoittaa kaikki Äänekosken alueella tapahtuvat tapahtumat, koulutukset, kurssit ja vastaavat yleiset tapahtumat. Tapahtuma tarkistetaan aina ennen julkaisua väärinkäytösten varalta.

 

Haluatko mukaan Visit Äänekosken nettisivuille?

Lisäämällä oman yrityksesi tai kohteesi tiedot alla olevan linkin kautta saat omat tuotteesi ja palvelusi esille sivustolle. https://www.visitaanekoski.fi/ilmoita-toimija-tai-kohde

 

 

 

Siirry Visit Äänekosken nettisivuille