Äänekoski Businesspaikka – sijoittuminen ja yritystontit

Nyt on paikka!

Hei yrittäjä, nyt on paikka pistää yrityksesi pelistrategia ja sijoittuminen kuntoon. Äänekoski on avannut kuusi kehittyvää Businesspaikkaa Nelostien kasvavan liikennevirran varrelle. Tontit mahdollistavat monenlaisen liiketoiminnan. Tule menestyvään joukkueeseemme!

Äänekoski satsaa nyt voimalla yritysalueiden kehittämiseen. Kaupunki on avannut kuusi erillistä yritystontti- ja aluekokonaisuutta, joissa tuetaan erilaisten toimialojen tarpeita ja yhteistyömahdollisuuksia. Uudet yritysalueet sijaitsevat liikennevirtojen kannalta parhaissa paikoissa. 

 Toimi, koska parhaat pelipaikat jaetaan nyt. 

Sijoitu Äänekosken Businesspaikoille ja valitse yritystonttisi

Äänekosken tulevaisuuden  Businesspaikat rakentuvat kuudesta eri tontti- ja aluekokonaisuudesta, joilla tuetaan erilaisten toimialojen tarpeita ja yhteistyömahdollisuuksia. Me annamme sinulle parhaan paikan menestyä ja maaperän kannattavaan yritystoimintaan. Tutustu  vapaana oleviin yritystontteihin alta, etenkin jos haet uutta sijoittumispaikka näillä toimialoilla.

  • valmistava teollisuus ja biotalous
  • logistiikka ja tukipalvelut
  • korjaamo- ja huoltamotoiminta
  • matkailu ja ravitsemus

Valitse tulevaisuuden pelikenttäsi ja tonttisi.

Kotakennäs I

Löydä pelipaikkasi
kaupallisesta keskittymästä.


Tämä alue sijaitsee aivan Äänekosken taajaman tuntumassa Nelostien varrella. Alueelle sijoittuva yritys saa suuren huomion noin 10 000 autoilijasta vuorokaudessa. Kotakennäs I on liikepaikkarakentamisen alue. Siitä kehittyy kaupallinen keskittymä, joka palvelee paikkakuntalaisia sekä ohikulkevia autoilijoita. Alue mahdollistaa myös huoltamoliiketoiminnan.

Lataa esite

Kotakennäs II

Löydä pelipaikkasi
kasvavalle liikenteelle.


Juuri valmistuva Kotakennäs II on yritystoimintaan sopiva alue Nelostien länsipuolella. Saavutettavuus Nelostieltä on sujuvaa ja nopeaa. Osalle tonteista on hyvä näkyvyys Nelostieltä. Alueella on tarjolla sekä suuria että pienempiä tontteja.

Lataa esite

Hirvaskangas

Löydä pelipaikkasi nelostien liikennevirran varrelta.


Hirvaskangas on tunnettu pysähdyspaikka ja liikenteen solmukohta Nelostien varrella. Se sijaitsee n. 30 minuutin etäisyydellä Jyväskylästä pohjoiseen. Hirvaskankaalle sijoittuva yritys tavoittaa suuria asiakasmääriä ja saa logistiikan kannalta merkittäviä etuja. Alue on kehittynyt viime aikoina raskaan kaluston palvelujen keskittymäksi.  Hirvaskankaan yritysalueella kaksi isoa teollisuus-, liikepaikka- tai varastorakentamiseen tarkoitettua tonttia sekä pienempiä tontteja teollisuudelle.

Lataa esite

Koukkuniemi

Löydä pelipaikkasi
kasvavasta yrityskeskittymästä.


Koukkuniemen teollisuusalue sijaitsee Äänekosken taajaman pohjoispuolella. Tarjolla erilaisia ja edullisia tontteja eri tarpeisiin. Alueelle on sujuva yhteys Nelostieltä. Koukkuniemen aluetta jalostetaan ja laajennetaan tulevaisuudessa oivalliseksi yritysympäristöksi. 

Lataa esite

Suolahden teollisuuskylä

Löydä pelipaikkasi
aktiiviselta teollisuusalueelta.


Suolahden teollisuuskylässä on edullisia yritys- ja teollisuustontteja monissa eri kokoluokissa. Toimivalla ja aktiivisella teollisuusalueella on nyt saatavilla uusia tontteja. Hintaluokka on noin euron per neliö.

Lataa esite

Äänekosken Keskusta

Löydä pelipaikkasi
kasvukeskuksen ytimestä.


Äänekosken kaupunki on panostanut keskustan kehittämiseen paljon, jotta se säilyisi viihtyisänä ja loisi edellytyksiä yrityksille. Äänekoski on tunnettu teollisuudestaan, joka uudistuu kestävällä tavalla ja luo mahdollisuuksia uusille yrityksille. Teollisuuden yrityksissä vierailee normaalisti noin 17 000 henkilöä vuodessa. Keskustassa on monia mahdollisuuksia yhdistää asuin- ja liikerakentaminen.

Hirvaskankaan alue valikoitui yrityksen sijoittumispaikaksi sen erinomaisen sijainnin vuoksi. Helsingistä ja Oulusta tulevien rekkojen taukoaika osuu juuri Hirvaskankaalle, lisäksi paikkaan on äärimmäisen helppo tulla suoraan Nelostieltä, eikä turhaa ajamista kerry periaatteessa lainkaan. Hirvaskankaan kasvava alue houkutteleekin yrityksiä kasvavana liikenteen solmukohtana, jonne on erinomaiset kulkuyhteydet.

Ville Vaissi, Heavy Center

lue lisää

Yrityksesi tulevaisuus asuu täällä.

Nyt on paikka liittyä kasvun imuun biotalousjoukkueemme vanavedessä.

Äänekoskella toimii yli tuhat yritystä. Globaalit metsä-, bio- ja teknologiayritykset ovat kasvattaneet ympärilleen myös muuta yritystoimintaa. Tehdas on jo synnyttänyt uuden pelistrategian, joka tuo imua pohjoiseen Keski-Suomeen. Erilaisten palveluiden tarve ja yhteistyömahdollisuudet lisääntyvät tulevaisuudessa voimakkaasti. Me raivaamme tietä uudelle yritystoiminnalle ja koko yritysverkoston kehittymiselle.

Nyt on paikka kasvattaa peliä ja markkinaa aina Helsingistä Utsjoelle Nelostietä pitkin.

Hyvät liikenneyhteydet synnyttävät aina toimintaa ja mahdollisuuksia ympärilleen. Äänekoski sijaitsee  parhaassa taktisessa paikassa, liikennevirran varrella, Nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Moottoritieosuuksien valmistuminen Jyväskylän ja Äänekosken välillä sujuvoittaa liikennöintiä ja parantaa saavutettavuutta. Nelostieltä on myös sujuva siirtymä Businesspaikoillemme. Automatka kaupunkien välillä kutistuu reiluun puoleen tuntiin. Sähköistetty junarata ja lentokenttä luovat täysin uusia mahdollisuuksia jatkuvasti monipuolistuvalle liiketoiminnalle.

Nyt on paikka hyödyntää tuhat mahdollisuutta aluelliseen yritysyhteistyöhön.

Äänekoski on karsinut turhan byrokratian pois menestyksen tieltä. Tuemme yrittäjiä katsomaan aluerajojen ulkopuolelle ja hyödyntämään yhteistä kasvupotentiaalia. Elinvoimayksikkömme tarjoaa yrittäjille maksuttomia neuvonta- ja kehittämispalveluja. Valmennuksia ja koulutuksia järjestetään jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin. Meillä et yritä yksin, tiimimme myönteisyys ja kasvun imu on tarttuvaa.  

Sari hoitaa sijoittumisen taktiset hommat yhdessä maankäytön ja yrityspalvelutiimin kanssa

Me teemme sijoittumisestanne sujuvaa.  Sari auttaa  yritystänne sijoittumaan Äänekoskelle ja ohjaa valmentavalla otteella oikealle Businesspaikalle.

Sari on Äänekosken yritysmaailman moniosaaja. Hän tuntee niin tontit, paikalliset yrittäjät ja kehittämissuunnitelmat.  Yksi soitto tai sähköposti riittää, niin asiat rullaavat ilman turhaa byrokratiaa Sarin tukemana.

P.S. Äänekosken omia yrittäjiä tonttiasioissa palvelee kaupungin maankäyttöpäällikkö Juha Koskinen  tontit(a)aanekoski.fi | 020 632 3345aanekoski.fi

Investoinnit ja sijoittuminen Äänekoskelle -hanketta rahoittaa