17.12.2020

Äänekosken yritykset kutsuvat käyttämään paikallisia palveluita!

Äänekosken palvelutarjonta on erittäin laaja. Äänekoskelta löytyy niin paikalliset käsin tehdyt, kuin myös tämän joulun hittituotteetkin. Paikallisia yrittäjiä on lähes kaikissa taajamissa, Suolahdessa, Sumiaisissa, Konginkankaalla, Mämmellä, Hietamalla, Honkolassa, Hirvaskankaalla ja Äänekosken keskustaajamassa.

Nyt joulun kynnyksellä Äänekosken yrittäjät haluavat muistuttaa kaupunkilaisia käyttämään läheltä löytyviä palveluita ja tukemaan paikallista elinkeinoa. Varsinkin näin poikkeusaikana asioiminen oman kaupungin liikkeissä on turvallisempaa kuin suurissa kauppakeskuksissa. Monet yritykset ovat kehittäneet myös uusia toimintatapoja, kuten kotiinkuljetusta, postitusta tai palvelua liikkeiden aukioloaikojen ulkopuolella. Yrittäjät kannustavat ottamaan yhteyttä matalalla kynnyksellä. -Nappaa puhelin käteen ja soita paikalliseen yritykseen, luurin toisessa päässä vastaa varmasti tuttu ja ystävällinen ääni valmiina palvelemaan!

– Meillä Äänekoskella on loistava palvelutarjonta, kaikki mitä asiakkaat tarvitsevat löytyy omasta kaupungista! Ja mikäli jotain tuotetta ei juuri sillä hetkellä löydy on tuote varmasti tilattavissa. Vaikka tuote tilattaisiin liikkeeseen, ostamalla omalta paikkakunnalta ei rahat valu suurien toimijoiden pussiin vaan sillä turvataan palvelut ja työpaikat jatkossakin omalla paikkakunnalla. Kertoo Ella Tuovinen Kelloliike Tammelinista.

Uudet palvelut turvaamassa asiointia

Joulun aikaan monet yritykset ovat myös laajentaneet aukioloaikojaan ja palvelevat sunnuntaisinkin! Tämä mahdollistaa väljemmän asioinnin ja ostoksien teko sujuu mahdollisimman turvallisesti. Useat yritykset postittavat lahjat myös suoraan lahjan saajalle. Nämä kaikki palvelut on tehty teitä asiakkaita varten! Hyvä palvelu, asiakaslähtöisyys ja turvallisuus ovat erityisesti tämän ajan toimintamme kulmakiviä.

Paikalliset yrittäjät ovat pitkään tehneet työtä myös hyvän levittämisessä Äänekoskella, muun muassa tuomalla tapahtumia ja lahjoituksia paikallisille. Yrittäjät ovat hyvän tekemisessä mukana myös tänä jouluna. Käynnissä on ennätysmäärä kampanjoita, joita ovat muun muassa Joulupassikampanja, Lähellä on hyvää ja Lahjapuu keräykset.

Yrittäjät toivottavat turvallista ja rauhallista joulua sekä valoisaa tulevaa vuotta!

Ella Tuovinen luottaa hyvään palveluun