02.09.2020

Äänekosken tonttihuutokauppa on nyt päättynyt

Oletko haaveillut omasta kodista vesistöjen varrella? Oletko unelmoinut asuinpaikasta kattavien palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien lähellä, mutta silti aivan luonnon keskellä?

Talohaaveet ovat nyt askeleen lähempänä. Äänekosken kaupunki järjesti huutokaupan Kotakennään kaupunginosan erillispientalotonteista  15.–30.9.2020. Alueen 22 tonttia avautuvat upeasti kohti etelää ja tonteilta on hulppeat näkymät kohti jääkauden muovaamaa drumliinia ja suosittua ulkoilukohdetta Tärttämäkeä. Alueen 12 omarantaista tonttia rajautuvat eteläosastaan kauniiseen Kuhnamo-järveen.

Tontit

Huutokaupan kohteena oli kaikkiaan 22 tonttia, joista 12 on omarantaisia. Katso tarkemmat tiedot tonttien lähtöhinnoista, kaavamerkinnöistä, pinta-aloista ja rakennusoikeudesta alla olevasta linkistä. Tonttihuutokaupassa myytiin yhdeksän omarantaista tonttia. Jäljelle rantatonteista jäivät Kota 6, Kota 22 ja Kota 24 sekä toisen rivin tontit. Huutokaupassa myymättä jääneiden tonttien myyntitavasta, ajankohdasta ja hinnasta päättää myöhemmin Äänekosken kaupunginhallitus.

 

Tontit

Sijainti

Kotakennäs sijaitsee oivallisten liikenneyhteyksien varrella Äänekosken ydinkeskustan ja Valtatie 4:n länsipuolella. Alueella on kattava kunnallistekniikka ja tiestö, ja rakenteilla on myös huippunopeat tietoliikenneyhteydet mahdollistava valokuitukaapeli. Alueen sijaintiin ja asemakaavaan pääset tutustumaan tarkemmin täällä.

Tonttikatselmus 13.9.2020

Miltä uusi asuinalue oikein näyttää? Millaiseen ympäristöön unelmien koti voisikaan nousta? Järjestämme yleisen tonttikatselmuksen Kotakennään tulevalla asuinalueella sunnuntaina 13.9.2020 klo 12:00 ja 14:00.

Asuinalueen esittelyn ja vapaan kiertelyn lisäksi tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa. Paikalla Äänekosken kaupungin tonttipäällikkö Juha Koskinen ja kaavasuunnittelija Antti Kumpula. Tervetuloa tutustumaan ja kyselemään lisää tulevasta asuinalueesta!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Onko vielä jotain jota haluaisit meiltä kysyä? Koski kysymyksesi sitten huutokauppaan osallistumista, asemakaavoja tai asuinalueen rakentamisen aikataulua voit olla meihin yhteydessä.

Tonttiasioissa sinua auttavat:

  • Tonttipäällikkö Juha Koskinen puh. 020 632 3345 tai  juha.koskinen@aanekoski.fi
  • Kaavasuunnittelija Antti Kumpula puh. 0400 115 241 tai antti.kumpula@aanekoski.fi
Tutustu huutokaupattaviin tontteihin